12 recommendations to global kidney health!

In 2017, the first ISN Global Kidney Policy Forum produced a 12-points set of measurable recommendations to curb the burden of kidney disease worldwide. Supported by government representatives, policy makers, nephrologists, researchers, patients and other key stakeholders, the 12 recommendations to Global Kidney Health provide a strong basis for the development of comprehensive national kidney care strategies.

On the occasion of the second ISN Global Kidney Policy Forum at World Congress of Nephrology in Melbourne on 12 April 2019, ISN is asking stakeholders committed to addressing the growing burden of kidney disease to reinvigorate their commitment and widely share the recommendations to guide ongoing actions to reduce the burden of kidney disease worldwide. Thank you!
Gut leben mit Niereninsuffizienz ist möglich!
Association pour l'information et la recherche sur les maladies rénales d'origine génétique
Section Suisse romande (AIRG)
Associazione Ticinese Pazienti Insufficienza Renale (ATPIR)
Deutsche Nierenstiftung
Informationen über die Niere für Betroffene und Interessierte
Ernährungsberatung: Informationen rund um Ernährung
Fondation Française du Rein
Fondazione Italiana del Rene (FIR)
Interessengruppe Nephrologische Pflege der deutschen Schweiz
International Federation of Kidney Foundations (IFKF)
Kids Kidney Care
Nierenpatienten Kids (Schweiz)
Nierenportal der Deutschen Gesellschaft für Nephrologie
Hilfreiche Filme und andere Informationen für Patienten
SELBSTHILFESCHWEIZ - spez. Nieren

Schweizer Lebendspender-Gesundheitsregister SOL-DHR/SNO

Schweizerischer Organ Lebendspender Verein
Schweizerischer Transplantierten Verein
Der Schweizerische Transplantierten Verein (STV) ist der Zusammenschluss von transplantierten Menschen. Er steht allen Organempfängern und ihren Angehörigen offen.
SwissTransplant
Swiss Transplantation Society